Korpa  

Nema proizvoda

Isporuka 0 Din
Ukupno 0 Din

Plaćanje

Poštovani, uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

oPŠTI USLOVI

1. Nakon prijema narudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine.
5. Sve eventualne promene, sem promena vezanih za isporuku, se ne odnose na potvrdene narudžbine.
6. U slučaju neusklađenosti cena navedenih na ovom sajtu ili o količini proizvoda na lageru, o svim tim promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

GARANCIJA KVALITETA

Battery Shop Glam garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla.

SAGLASNOST I PROMENE USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Battery Shop Glam se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala Vam na poverenju!